Hangi lastiği seçeceğinizden emin değil misiniz? Bütçeniz ve ihtiyaçlarınız ne olursa olsun teknik uzmanlarımız 2019’un yaz lastikleri arasında sizi tatmin edecek bir seçenek bulmanıza yardımcı olacak.

tarafındanYayınlanma Tarihi: Haziran 15, 2021Categories: Lastik testleri666 kelime3.7 dakika okuma
Top 7 yaz lastikleri 2019
© rezulteo

Piyasadaki sayısız seçenek göz önüne alındığında yeni bir lastik satın alımı zor bir karardır. Yanlış bir seçimden kaçınmanız için bir dizi ürünü sizlere tavsiye ediyoruz. Bu lastikleri farklı performans alanlarında sundukları uzlaşımın yanı sıra kendi piyasa segmentlerindeki pozisyonlarını ve tabi ki fiyat etkenini dikkate alarak seçtik. 

Sunduğumuz bu lastik listesi sportif olmayan normal bir kullanıma (kış şartları hariç) yönelik, klasik binek araçlar için hazırlandı. 

Tavsiyelerimiz aynı zamanda en yaygın ebatlarda bulunabilirliği de değerlendirmeye alıyor. Ancak bu liste yalnızca alfabe sırasına göre oluşturulmuş olup kendi içerisinde herhangi bir üstünlük sıralamasına sahip değildir.

Aracım için hangi yaz lastiğini seçmeliyim? Bridgestone Turanza T005

Bridgestone Turanza T005
© rezulteo

Yaz lastiği Bridgestone Turanza T005 piyasada uzun zamandır yer alan bir ürün. Buna rağmen Japon üretimi bu lastik uygun bir seçenek olmayı sürdürüyor ve kuru zeminde sunduğu harika sonuçlar ile ön plana çıktığı ACE LENKRAD testi gibi birçok karşılaştırmada göz doldurmaya devam ediyor.

Bu lastik ihtiyacım olan ebatta mevcut mu?

Aracım için hangi yaz lastiğini seçmeliyim? Continental PremiumContact 6

Continental PremiumContact 6
© rezulteo

Yaz lastiği Continental PremiumContact 6 en iyi seçeneklerden biri olduğunu kanıtlayan premium bir ürün. Kuru zemin, ıslak zemin veya yuvarlanma direnci alanlarında zafiyete sahip olmayan güvenilir bir seçenek. Doğal olarak fiyat seviyesi bu listedeki diğer birtakım lastiklerden daha yüksek.

Bu lastik ihtiyacım olan ebatta mevcut mu?

Aracım için hangi yaz lastiğini seçmeliyim? Dunlop SP StreetResponse 2

Dunlop SP StreetResponse 2
© rezulteo

Yaz lastiği Dunlop SP StreetResponse 2 büyük ölçüde küçük ebatlara, dolayısıyla şehir araçlarına yönelik. Özellikle kuru zemindeki son derece iyi performans özellikleri ile güvenilir bir değer sunuyor ve gayet başarılı bir enerji verimi ortaya koyuyor.

Bu lastik ihtiyacım olan ebatta mevcut mu?

Aracım için hangi yaz lastiğini seçmeliyim? Falken Sincera SN832 Ecorun

Falken Sincera SN832 Ecorun
© rezulteo

Yaz lastiği Falken Sincera SN832 Ecorun’un bu listede yer alması bir tesadüf değil. Bu lastik hem kuru hem de ıslak zeminde temin ettiği son derece güzel performans nitelikleri ile ön plana çıkarak ADAC tarafından gerçekleştirilen bir testte zirveye oturmayı başardı. İlgi çekici bir alternatif.

Bu lastik ihtiyacım olan ebatta mevcut mu?

Aracım için hangi yaz lastiğini seçmeliyim? Michelin Primacy 4

Michelin Primacy 4
© rezulteo

Bu listede Michelin Primacy 4’ü görüyor olmak kimseyi şaşırtmasa gerek. Ne de olsa bu Fransız marka, uzun kullanım ömrü ve güvenlik gibi birçok alanda her daim ön plana çıkıyor. Bu son nesil lastik yüksek bir performans seviyesi sunmak üzere en son teknolojilerden yararlanıyor.

Bu lastik ihtiyacım olan ebatta mevcut mu?

Aracım için hangi yaz lastiğini seçmeliyim? Nokian WetProof

Nokian WetProof
© rezulteo

Finlandiyalı marka Nokian, yalnızca kış lastikleri ile sınırlı olmadığını sürekli daha yüksek performans seviyeleri ortaya koyan ürünler ile kanıtlıyor. Nokian WetProof yaz lastiği bunun bir diğer örneği. En güçlü yönü ise ıslak zemindeki performans nitelikleri ile tam anlamıyla güven sağlayan bir ürün olması.

Bu lastik ihtiyacım olan ebatta mevcut mu?

Aracım için hangi yaz lastiğini seçmeliyim? Semperit Comfort Life 2

Semperit Comfort Life 2
© rezulteo

Orta sınıf ürün kategorisinde yer alan yaz lastiği Semperit Comfort Life 2 bu listenin yeni üyelerinden biri. Falken’in lastiği gibi bu ürün de Adac testinde elde ettiği iyi sonuç sayesinde bu sıralamada kendisine yer edindi. Üstelik bu başarıyı ilgi çekici bir fiyat ile taçlandırıyor.

Bu lastik ihtiyacım olan ebatta mevcut mu?

Bu makaleyi istediğiniz yerde paylaşın!

İlginizi çekebilecek makaleler:

  • Makaleyi oku
  • Makaleyi oku
  • Makaleyi oku
  • Makaleyi oku